مجله اینترنتی مستر کامنت

طبقه بندی موضوعی
۰۹
شهریور ۹۸

طرز تهیه کیک پرتقال یونانی

طرز تهیه کیک پرتقال یونانی

دسرهای یونانی انواع مختلف و جذابی دارند. از پای و کیک بگیرید تا کوکی‌های ترد و خوش آب و رنگ. خوشمزه‌جات یونانی معمولا با عسل، آجیل، خامه و میوه درست می‌شوند. کیک پرتقال یکی از همین شیرینی های سنتی و فوق‌العاده است که در این مطلب طرز تهیه آن را یاد می‌گیرید. کیک پرتقال یونانی یا پُرتوکالوپیتا Portokalopita یک کیک بسیار خوشمزه و متفاوت با عطر و طعم شربت است که با ماست پر چرب، پرتقال تازه و دارچین درست می‌شود. کافیست روی کیک یک قاشق پر بستنی وانیلی قرار دهید و روی آن هم مقداری سس شکلات بریزید تا آب از دهان‌تان جاری شود.


طرز تهیه کیک پرتقال یونانی
مواد لازم

ماست پرچرب(200گرم)
شکر(یک پیمانه)
بیکینگ پودر(چهار قاشق غذاخوری)
وانیل(یک قاشق غذاخوری)
روغن ذرت(یک پیمانه)
اب پرتقال(یک پیمانه)
پوست پرتقال رنده شده(یک عدد)
خمیر یوفکا(450گرم)

 

طرز تهیه کیک پرتقال یونانی

مرحله اول

خمیر یوفکا را باز کنید، ورق‌های آن را روی یک سطح صاف قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا خشک شود. سپس چندتا از ورق‌های یوفکا را روی یک سینی فر بزرگ باز کنید و در دمای ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید تا خشک شوند. این کار را درمورد سایر خمیرهای یوفکا تکرار کنید.

برای آماده کردن این کیک با ماست پرچرب ابتدا باید سیروپ یا شربت آن را درست کنید. داخل یک قابلمه، شکر و پوست پرتقال رنده شده را به همراه یک تکه چوب دارچین به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید تا شکر خوب حل شود و شربت غلظت پیدا کند. سپس شربت را کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله دوم

حالا نوبت آماده کردن کیک است. روغن ذرت را داخل یک کاسه بزرگ بریزید، به آن شکر اضافه کنید و هم بزنید. ماست، آب پرتقال، پوست پرتقال رنده شده و وانیل را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام ترکیبات به طور یکدست با هم ترکیب شوند و ماده نرم و صافی به دست بیاید. بیکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و آرام هم بزنید.

مرحله سوم

ورقه‌های یوفکا را با دست تکه تکه کنید و به مخلوط اضافه کنید، سپس خوب هم بزنید.

یک برس آشپزی بردارید و به کمک آن کف و کناره‌های سینی فر یا ظرف مناسب برای پخت کیک را خوب روغن‌مالی کنید و مواد را داخل آن بریزید. سینی را داخل فر که ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید قرار دهید. وقتی کیک رنگ خوبی پیدا کرد و به نظر پخت یک چنگال داخل آن بزنید و اگر چنگال بدون چسبیدن مواد به آن بیرون آمد کیک پرتقال و ماست یونانی شما آماده است.

مرحله چهارم

نوبت مرحله هیجان‌انگیز است! شربت پرتقال سردی را که آماده کرده بودید را روی کیک داغ بریزید و بگذارید خوب جذب شود، سپس کیک را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. بهتر است این کیک سرد سرو شود.

منبع:سایت کتاب کاله

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی